Oğlak Burcu Mart 2020

Oğlak Burcu Mart 2020

Merhabalar sevgili oğlak ve yükselen oğlak okuyucularım !

Mart ayının hepimize iyi gelmesini diliyorum öncelikle. Doğa uyanırken, yeni bir döngüye girerken, baharı en güzel şekilde yaşayalım inşallah.

Ayın, genel anlamda siz yükselen oğlaklara neler getirebileceğini konuşacağız bu yazımda.

Ancak size, haritanıza özel etkilerden haberdar olmak için Doğum Haritası Analizi yaptırabilir, danışmanlık hizmeti alabilirsiniz. (İletişim : anlatburcak@gmail.com)

Doğum Haritası Analizi yazımı okuyarak, harita nasıl bir şey, analizi neden önemli, daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Ayrıca →→ Instagram sayfamı takip etmek, güncelden haberdar olmak isterseniz, burayı tıklayabilirsiniz : @astroloji.anlatburcak


Güneş, 20 Mart’a kadar balık burcunda, 3.evinizde.

Yoğun bir iletişim halindesiniz Güneş balık burcuna geçtiğinden beri.

Görüşmeler, yazılı-sözlü iletişimler artıyor. Yakın çevrede araba alım-satım-ehliyet konuları da doğabilir.

Güneş, 20 Mart’ta koç burcuna, 4.evinize geçiyor.

Bu döngünün ana konusu, eviniz ve aileniz. Yaşadığınız yer ile ilgili konular, emlak, tapu konuları, dekorasyon-tadilat işleri, aile bireyleriyle ilgili gündemler. Bu temalar hareketleniyor Güneş ile.


Merkür, 11 Mart’a kadar kova burcunda ve retroda.

Genel ve burcunuza etkilerini buradan görebilirsiniz : Merkür Retrosu

Retrosunu 11 Mart’ta kova burcunda tamamlayan Merkür, burada ileri hareketine başlıyor ve 16 Mart’ta balık burcuna geçiyor.

Balıkta iken 3.evinizde ilerleyecek tekrar. Yakın çevre iletişimleri yoğun. Akrabalarla dialoglar artıyor, onlarla ilgili konular, haberler söz konusu.


Venüs, 5 Mart’ta boğa burcuna, yani 5.evinize geçiyor. 3 Nisan’a kadar burada.

Çok keyifli bir ev. Hele de Venüs gibi iyicil bir gezegen geçiyorsa buradan, güzel gelişmeler yaşanacaktır. Hayatın eğlenceli tarafları, aşk, sanat, çocuk gibi temalar, eğlenceler, tatiller, partiler, alışverişler 5.evin yönetiminde. Venüs, ruhunuza iyi gelecek boğa transitinde 🙂 Modunuz yükseliyor.


Mars 30 Mart’a, yani ay sonuna kadar oğlak burcunda, 1.evinizde.

Ne getiriyor size ? Çaba sarf edilecek konular, efor, uğraştıran işler, agresyon, zorlanma. Maalesef Mars transitleri, böyle oluyor biraz. Ama ay içinde, başka destekleyici transitleriniz var. Durumlar dengelenecektir.


Mart 2020 için Ay döngüleri ise şöyle :

9 Mart : Başak Burcunda Dolunay : Ay 19° başak, Güneş 19° balık

9.evinizde bir dolunay. Eğitim hayatınız varsa, artan işlerden, detaylardan yana zorlanabileceğiniz, insan ilişkilerinde ufak tefek kırgınlıkların doğabileceği bir dolunay döngüsü. Uzaklarla bağlantılar, seyahatler üzerinden de etki alabilirsiniz. 3-4 gün süreyle etki edecektir, uzun süreli düşünmeyin.

24 Mart : Koç Burcunda Yeniay : Ay 4° koç, Güneş 4° koç

4.evinizde gerçekleşiyor. Evinizde bir değişiklik yapabilirsiniz. Yeni eşyalar, badana-boya-yenilenmeler gibi 🙂 Baharda güzel olur zaten. Yaşadığınız yer ile ilgili bir değişim planınız varsa, taşınmak istiyorsanız, uygun bir yeniay döngüsü. Yararlanabilirsiniz.


Sağlıklı, huzurlu, verimli bir ay diliyorum.

Görüşmek üzere !

Burçak Kayış

About the Author

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Content is protected !!