Balık Burcu Haziran 2023

Balık Burcu Haziran 2023

Merhabalar sevgili okuyucularım,

Haziran ayında neler var gökyüzünde ? Yaza nasıl bir giriş yapıyoruz ? Sizler için nasıl etkiler, nasıl ihtimaller var, anlatacağım bu yazımda.

Her burç için bu metni ekledim ↓ Önemli bir hatırlatma. Buraya da not düşüyorum ↓

Yükseleniniz balık ise bu öngörülerden yararlanabilirsiniz. Yükselenimiz 1.evimizdir. Ev hesabının başlangıç noktasıdır. Burcunuzu değil, yükseleninizi takip ederek aldığınız güncel etkileri görebilirsiniz.

Öncelikle ayın gündemi bir takvim olarak burada ↓ Bu linki tıklayabilirsiniz ↓

Haziran 2023 Astroloji Gündemi


GÜNEŞ

Güneş 21 Haziran’a kadar ikizler burcunda. 4.evinizde.

Eviniz, apartmanınız, yaşadığınız yer ile ilgili konular, aile içi konular öne çıkabilir bu dönemde. Apartmanınızda komşularınızla birlikte yeni kararlar alabilirsiniz.

Evinizin içinde değişimler, yenilikler yapabilirsiniz. Odalarınızı yenileyebilirsiniz. Satın alacağınız eşyalar olabilir. Dekorasyonunuzu yenileyebilirsiniz.

Ev değiştirmek isteyenler bu yönde hareketlenebilirler.

Ev sahibiniz varsa iletişimler artabilir. Kontrat yenileyeceğiniz döneme denk geliyor olabilir bu transit. Evinizle ilgili konular önde olacaktır.

Aile bireylerinin yaşamında da yeni şeyler başlayabilir. Güzel şeylere adım atabilirler.

21 Haziran’da yengeç burcuna geçiyor Güneş. 5.evinize geliyor.

Çok daha eğlenceli, renkli bir ev burası. Tatiller, geziler, alışverişler, keyifler, kutlamalar demek 5.ev. Sanat demek. Hobiler demek. Spor demek.

Yaşam enerjinizi yukarı taşıyacak, güzel şeyler yapabilirsiniz Güneş burada iken. Gezileriniz artabilir. Tatile çıkabilirsiniz.

Zihninize, ruhunuza iyi gelecek yeni hobiler edinebilirsiniz.


Balık Burcu Haziran 2023


MERKÜR

Merkür 11 Haziran’a kadar boğa burcunda. 3.evinizde.

Bu ev Merkür’ün kendi evi. Merkür iletişim gezegenidir. 3.ev de iletişim evidir.

İşinizde, kişisel hayatınızda, sosyal hayatınızda iletişimleriniz, dialoglarınız bir şekilde artacaktır Merkür ile. Daha çok haberleşebilirsiniz, daha çok yazışıp konuşabilirsiniz.

Bir süredir kuramadığınız irtibatları kurabilir, bir araya gelmek istediğiniz kişilerle görüşebilirsiniz.

İşinizde toplantılar, görüşmeler, mülakatlar artabilir. Müşteri bağlantıları artabilir. Yönetimin bildirimleri olabilir.

Sosyal hayatınızda keyifli, hareketli bir zaman olabilir bu aynı zamanda. Arkadaşlarınızla güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Birlikte yapmayı planladığınız şeyleri yapabilirsiniz.

11 Haziran’da ikizler burcuna geçiyor Merkür. 4.evinize geliyor.

Bu yeni transit evinize daha fazla odaklanacağınız bir dönemi anlatıyor. Ev içinde size iyi hissettirmeyen, yeterince konforlu/yeterince huzurlu/yeterince memnun hissettirmeyen şeyleri elden geçirmek, yeni düzenlemeler yapmak, eski eşyaları yenilemek, yaşam alanınızı daha ferah bir hale getirerek enerjinizi yenilemek isteyebilirsiniz.

Mekanın enerjisi çok önemli bir konu hayatımızda. Mekanımızın sembolize ettiği her şey, yaşam bileşenlerimize yansıyor. O yüzden evimizin temiz, düzenli ve iyi bir enerjide olmasına özen gösterelim.

İkizler burcu bilgidir. Öğrenmektir. Evinizi enerji anlamında iyi tutacak yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Bu bilgilere göre yeniden düzenlemek isteyebilirsiniz evinizi.

Aile köklerimizi temsil ediyor 4.ev. İkizler burcu ise iletişimi. Akrabalarınızla iletişimleriniz de olabilir.

27 Haziran’da yeni bir transiti daha başlıyor Merkür’ün. Yengeç burcuna geçiyor. 5.evinize geliyor.

Güzel bir yere geliyor.  İşlere biraz ara verip dinlenmek, tatil yapmak, şehirden uzaklaşmak istiyorsanız, bu transit sürecinde yapabilirsiniz bunu. Yengeç burcu memleketimizi, doğduğumuz, büyüdüğümüz yerleri, aile köklerimizi simgeler. Memleketinize de gidebilirsiniz. Bu size çok iyi gelebilir.

Ailenizle keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

Aile büyüklerinizle iletişimleriniz artabilir. Bir arada olabilirsiniz.


Balık Burcu Haziran 2023


VENÜS

Venüs 5 Haziran’a kadar yengeç burcunda. 5.evinizde.

Sanatla, yaratıcı işlerle meşgul olmak istiyorsanız, bu süreçte yeni hobiler edinebilirsiniz. Böyle başlangıçlarınız olabilir.

Spora başlayabilirsiniz.

Venüs keyif demektir. Yengeç ise ev. Evinizde daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Evinizi düzenlemek, güzelleştirmek, daha konforlu hale getirmek isteyebilirsiniz. Misafirler ağırlayabilir, misafirliklere gidebilirsiniz. Güzel bir transit.

5 Haziran’da aslan burcuna geçiyor Venüs. 6.evinize geliyor.

İş hayatınızda, günlük temponuzda, kişisel yaşamınızda bir düzen ihtiyacı, düzene koyacağınız şeyler, yeni rutinler görüyorum burada.

İşinizde, bireysel yaşamınızda, evinizde, çalışma alanınızda pek çok şeyi düzenleyerek, sadeleştirerek, sistematize ederek rahatlayabileceğiniz bir zaman. Daha verimli, daha  üretken olmak için yapacağınız şeyler var.


Balık Burcu Haziran 2023


MARS

Mars ay boyunca aslan transitine devam ediyor. 6.evinizde.

Tam bir hareketlenme, hızlanma anlamına geliyor bu transit sizin için. Mars yüksek bir enerjidir. 6.ev ise günlük yaşamımızdır, gündelik hayatımızdır.

İşinizde yeni görevler gündeme gelebilir. Kişisel hayatınızda yapmanız gereken bazı şeyler olabilir.

Aslan sporla ilgili bir burç. Mars da sporu anlatan gezegen. 6.ev ise rutinlerimizi simgeliyor. Düzenli olarak spor yapmaya başlayabilirsiniz. Bedensel sağlığınız için yapacağınız şeyler olabilir.


Balık Burcu Haziran 2023


Haziran 2023 Ay Döngüleri :

4 Haziran : Yay Burcunda Dolunay :  Ay 13° Yay, Güneş 13° İkizler

10.evinizde bir dolunay.

Resmi kurallar, yönetmelikler, yasal gereklilikler, devletin kuralları, kurallar doğrultusunda yapılması gerekenler vardır bu evin konuları arasında.

Böyle bir resmi konu gündeminiz olabilir bugünlerde.

Yurt dışı bağlantılı konular, uluslar arası ticari faaliyetler, ithalat ve ihracat faaliyetleri, gümrük konuları olanları bu alanlarda yönetmelikler doğrultusunda yapılması gerekenlerle meşgul olabilirler.

Yay burcu üniversiteyi, akademiyi, hocaları temsil eder. Akademik hayatınızda da sorumluluklar artıyor. Kurallar ve işleyiş doğrultusunda okulunuza teslim edeceğiniz evraklar olabilir. Yapmanız gereken işlemler olabilir.

18 Haziran : İkizler Burcunda Yeniay : Ay 26° İkizler, Güneş 26° İkizler

4.evinizde bir yeniay.

Evinizde değişimler yapmak, bir şeyleri yenilemek isteyebilirsiniz. Ama yapacağınız bu yeni seçimler, sonradan ‘Bunu niye böyle yaptım’ dedirtebilir.

Örneğin evinizi boyatmak istiyorsunuz. İçinize sinmeyecek bir renk seçimi yapmak gibi. Belki bir odanızda tadilat yaptıracaksınız. Sonuçtan memnun kalmayacağınız bir şey yaptırmak gibi. O yüzden hızlı karar almayın derim bugünlerde.

Kardeşleri temsil eder ikizler burcu. 4.ev ise aileyi. Aile içinde kardeşlerle anlaşmazlıklar da olabilir. Tartışmalar, küslükler, gücenmeler olabilir. Aileniz ya da eviniz için yapacağınız/yaptıracağınız bir şey varsa yeterince araştırmadan ve herkesin fikrini almadan yapmayın derim.


Doğum Haritası Analizi yaptırmak, astrolojik danışmanlık hizmeti almak isteyenler, bana ‘anlatburcak@gmail.com’ mail adresim ile ulaşabilirler.

Danışmanlıklar için sadece mail yoluyla ulaşınız.

Doğum haritası analizi, sinastri (ilişki uyum analizi), rektifikasyon (doğum vakti hesaplama), çocuk haritası analizi gibi hizmet seçeneklerim var.

anlatburcak@gmail.com adresimden mail ile ulaşarak bilgi alabilirsiniz.


Instagram hesabım ↓↓

Tıklayarak Instagram paylaşımlarımı da görmeye başlayabilirsiniz ↓↓

Burayı tıklayabilirsiniz →  @anlatburcak

Huzurlu, keyifli, güzel bir Haziran olsun ! Sevgiler.

Dr. Burçak Kayış

About the Author

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Content is protected !!