22-28 Mayıs 2023 Astroloji Gündemi

22-28 Mayıs 2023 Astroloji Gündemi

Bir kez daha merhabalar sevgili okuyucularım,

Yeni haftayı anlatmaya geldim her Pazar olduğu gibi.

22 Mayıs haftasında neler var ? Nasıl etkiler var ? Neler olabilir ? Bakalım birlikte.

Bu haftanın başrolünde Mars var. 21 Mayıs’ta Mars Pluto karşıtlığı kesinleşmişti. Bu hafta da Jüpiter ile kare açıya girecek Mars. Bu da Pluto karşıtlığı gibi uyumsuz bir açı.

Zaten Jüpiter’in uyumsuz açıları Pluto gibi çalışır.

Mars-Jüpiter-Pluto arasında bir t-kare açı kalıbı oluşuyor. Gerginlikler, zıtlaşmalar, haksızlıklar, hakkaniyetsiz şeyler ne yazık ki olasılıklar arasında.

Mars’ın kuzey Ay düğümü ile de bir zıtlaşması var. Kadersel olarak kendiliğinden gerçekleşebilecek şeylere engel çıkarmak isteyen kötü niyetli kişiler olabilir.

Güneş Satürn karesi dikkat çekiyor ayrıca. Görünen ile hakikatler farklı olabilir. Birileri engelleyici, kısıtlayıcı şeyler yapmak isteyebilir. Koşullara müdahale etmek, şartları kendi çıkarları doğrultusunda şekillendirmek isteyebilir.

Çok kolay görünümler değil tabii bunlar. Dikkatli olmamız gerekiyor.

Peki haftanın hiç uyumlu açısı yok mu ? Var. Bir Venüs Uranüs uyumu var. Haftanın hemen başında Güneş ve Mars’ın uyumlu açısı var. Günler içinde Ay’ın uyumlu açıları da var her zamanki gibi. Biraz oralara tutunacağız. Mars’ı da sıkı tutacağız. Yapmamız gereken bu.

Yoksa Mars bu hafta başımıza iş açabilir. Marsiyen enerjiyi dengede tutmamız gereken günlerdeyiz. Sağduyulu olan, aklı, mantığı seçen, stratejik, akılcı ve temkinli olan kazanır.

Farkındalıklı olacağız ayrıca. Haksızlığa, kötüye, kötülüğe fırsat vermemek gerekiyor.

Yeni haftada başlayacak yeni bir transit yok. Çünkü zaten çok yeni burç değiştirdi gezegenler.

Mars 20 Mayıs’ta aslan burcuna geçti. Kuvvetli bir ateş enerjisi çalışacak burada. Mars 10 Temmuz’a kadar aslanda olacak. Peki neler getirebilir ? Neler olabilir ?

Mars yazım burada, linki tıklayabilirsiniz ↓

Mars Aslan Burcunda 20 Mayıs-10 Temmuz 2023

Venüs geçtiğimiz günlerde yengeç burcuna yerleşmişti. Venüs yazım da burada ↓

Venüs Yengeç Burcunda 7 Mayıs-5 Haziran 2023

Çok daha büyük bir değişim oldu gökyüzünde. Jüpiter 16 Mayıs’ta yeni transitine başladı. Boğa burcuna geçti. Detayları burada ↓

Jüpiter Boğa Burcunda 16 Mayıs 2023-26 Mayıs 2024

Her bir günü inceleyeceğiz şimdi. Bu arada yazımın son bölümünde, en aşağıda güncele dair tüm transitlerin linkleri var, buraya not düşeyim. Mayıs ayı burç yorumlarım var. Bir elementler yazı dizim var ayrıca. Aşağıdan onlara da bakabilirsiniz.

Şimdi hatırlatmalarım geliyor günlerin detaylarından önce.

Instagram hesabım ↓↓

Tıklayarak Insta paylaşımlarımı da görmeye başlayabilirsiniz ↓↓

Burayı tıklayabilirsiniz →  @anlatburcak


Doğum Haritası Analizi yaptırmak, astrolojik danışmanlık hizmeti almak isteyenler, bana ‘anlatburcak@gmail.com’ mail adresim ile ulaşabilirler.

Danışmanlıklar için sadece mail yoluyla ulaşınız.

Doğum haritası analizi, sinastri (ilişki uyum analizi), rektifikasyon (doğum vakti hesaplama), çocuk haritası analizi gibi hizmet seçeneklerim var.

anlatburcak@gmail.com adresimden mail ile ulaşarak bilgi alabilirsiniz.


22-28 Mayıs haftasının gezegen açıları :

22 Mayıs : Güneş Mars altmışlığı : Güneş 1° İkizlerde, Mars 1° Aslanda

Hareket vakti ! Beklemeleri sonlandırıyoruz. Girişimlerimiz var.

23 Mayıs : Mars Jüpiter karesi : Mars 1° Aslanda, Jüpiter 1° Boğada

Abartılı, gereğinden fazla iddialı, egosantrik, fazla cesur, fazla kendinden emin davranışlara işaret eden bir açı. Bunlar kimseye fayda getirmeyecek şeyler. Yapmamaya çalışalım.

26 Mayıs : Mars Kuzey Ay Düğümü karesi : Mars 3° Aslanda, Kuzey Ay Düğümü 3° Boğada

Yukarıda anlattım.

Kadersel olarak kendiliğinden gerçekleşebilecek şeylere engel çıkarmak isteyen kişiler olabilir. Farkındalıklı olmak, fırsat vermemek gerekiyor.

Bunun dışında çok daha kolay şekilde gerçekleşebilecek şeyler için bir efor sarf etmemiz gerekebilir. Biraz bir mücadele hali var burada.

26 Mayıs : Venüs Uranüs altmışlığı : Venüs 19° Yengeçte, Uranüs 19° Boğada

Kişisel bakımımız için ihtiyaç duyduğumuz konularda güzel ürünler bulabiliriz.

28 Mayıs : Güneş Satürn karesi : Güneş 6° İkizlerde, Satürn 6° Balıkta

Engelli, pürüzlü, kısıtlayıcı koşulların olduğu bir güne işaret ediyor. Gücün kötüye kullanımı olası.


Her bir günü detaylarıyla inceleyelim şimdi.

22 Mayıs Pazartesi

Ay 06:28’de yengeç transitine başlıyor.

Günün ilk yarısında Ay Jüpiter altmışlığını görüyoruz. İşlerin rahat akabileceği, güzel bir sabah. Koşullar destekleyici. Şanslar var.

Öğle saatlerinde Ay Kuzey Ay düğümü geliyor. Burada da kolaylıklar var, bir ilerleyiş var. Önemli işlerimizi bu vakte alabiliriz.

Akşam saatleri için iki güzel açı söyleyeceğim. Önce Ay Satürn üçgeni, ardından Ay Merkür altmışlığı geliyor. Planlanacak, ortaklaşa kararlaştırılacak şeyler için güzel bir vakit. İletişimler için güzel. İyi şeyler olabilir. Yaptığımız şeylerden istediğimiz sonuçları alabiliriz.


23 Mayıs Salı

Ay gün boyunca yengeç burcunda.

Evimizle ilgili konular öne çıkıyor çoğunlukla yengeç günlerinde. Yine öyle bir gün.

Ailemiz için yapacağımız şeyler olabilir ayrıca. Anne ve babamızla ilgili bazı konularla ilgilenebiliriz. Yapılması gereken şeylerde eşlik edebiliriz onlara.

Öğle saatlerinde Ay, Venüs ile kavuşuyor. Alışverişlerimiz olabilir. Planlar hayata geçebilir. İnsan ilişkilerimizden yana güzel şeyler var ayrıca. Keyifli bir vakit.

Gündüz vaktinde Ay ve Kiron birbirine kare konumda. Bir zıtlaşma var. Kalp kırabiliriz, biri bizi üzebilir. Keyifler kaçabilir. Kendimizle kalalım derim.

Evde yaralanmalar, fiziksel incinmeler, ev kazaları olabilir ayrıca. Merdiven kullanacaksak dikkat edelim. Kesici aletlere dikkat edelim.

Bir Ay Uranüs uyumu var bu akşam. Bir konuda bekleme halindeysek bu sonlanabilir, konu ilerleyebilir. Netleşebilir. Bir şeyi nasıl çözeceğimizi bulabiliriz. İyi bir fikir ile yoluna koyacağımız bir şey var gibi.


22-28 Mayıs 2023 Astroloji Gündemi


24 Mayıs Çarşamba

Ay bugün 17:34’e kadar yengeç burcunda.

Günün ilk yarısında Ay Neptün üçgeni ile şanslıyız. İletişimlerde uyum var. Yardımlaşıyoruz. Paylaşıyoruz. Rahat bir akış var.

12:11-17:34 arasında Ay boşlukta. 17:34’te aslan burcuna geçiyor.

Geçince de uyumsuz açılar alıyor Jüpiter ve Pluto’dan. Bir Ay Pluto karşıtlığı ve Ay Jüpiter karesi oluşuyor. Abartılı, fazla özgüvenli girişimler, egosantrik tavırlar, fazla iddialı davranışlar olabilir ve bunlar zarar getirebilir. Yapmamaya çalışalım.


25 Mayıs Perşembe

Ay aslan burcunda ilerliyor.

Günün ilk yarısında Ay Merkür karesi var. Yazışmalarda, görüşmelerde, toplantılarda netleştirilemeyen, karar alınamayan konular olabilir.

Rota çizmek kolay olmayabilir bu sabah. Önemli görüşmeler için öneremeyeceğim o yüzden.


22-28 Mayıs 2023 Astroloji Gündemi


26 Mayıs Cuma

Ay bugünün de tamamında aslan burcunda. Devam ediyor aslan transiti.

Sabah erken saatlerde Ay Kiron üçgenini görüyoruz. Ardından Ay Uranüs altmışlığı geliyor. Olduğundan daha iyi hale getirmek, iyileştirmek, yenilemek istediğimiz şeyler için iyi bir sabah. Bir değişim ve iyileşme var.

09:36 sonrasında Ay boşlukta olacak. Günün geri kalanını sakin, rölantide geçirebiliriz. Dinlenme fırsatımız olabilir. Durağan bir güne benziyor Ay’ın boşluk etkisiyle.


27 Mayıs Cumartesi

Ay 06:05’te başak burcuna geçiyor. Günün ilk yarısında iyi açılar var.

Sabah saatlerinde Ay Jüpiter üçgeni, öğle vaktinde Ay kuzey Ay düğümü üçgeni etkin. İş bağlantılarımız artabilir, anlaşmalar olabilir. İyi satışlar yapabiliriz, güzel siparişler alabiliriz. Bereketli bir sabah.

Gündüz saatlerinde Ay Güneş karesi geliyor. Ardından akşam üstü Ay Satürn karşıtlığını görüyoruz.

Beklemeler olabilir bu kez. Beklememiz gerekebilir. Aksiyon alsak da, girişimlerimizden istediğimiz sonuçları alamayabiliriz. Biraz oluruna bırakalım bir şeyleri günün bu geri kalan kısmında.


28 Mayıs Pazar

Ay başak burcundan geçiyor.

Sabah erken vakitte Ay Merkür üçgenini görüyoruz. Uyandığımızda güzel bildirimler, iyi haberler görebiliriz mail kutumuzda. Güzel mesajlar görebiliriz.

Başak günlerinde yaşam alanımızı temizlemek, düzenlemek, bir şeyleri ayırıp ayıklayıp sadeleştirmek istiyoruz. Yine böyle bir başak günü olabilir.

Akşam saatlerinde Ay Uranüs üçgeni var. Bazı şeylerin beklediğimizden daha iyi olması mümkün. Bir rahatlama hali var.


Mayıs ayı burçlar !! ↓↓

Koç Burcu Mayıs 2023, Boğa Burcu Mayıs 2023, İkizler Burcu Mayıs 2023,

Yengeç Burcu Mayıs 2023, Aslan Burcu Mayıs 2023, Başak Burcu Mayıs 2023,

Terazi Burcu Mayıs 2023, Akrep Burcu Mayıs 2023, Yay Burcu Mayıs 2023,

Oğlak Burcu Mayıs 2023, Kova Burcu Mayıs 2023, Balık Burcu Mayıs 2023

Bir ‘Elementler’ yazı dizim var sevgili okuyucularım.

5 yazıdan oluşan seriyi aşağıya bırakıyorum Her bir elementin doğasını, astrolojideki yerini, hayatın içinde karşılık geldiği kavramları anlattım. Hangi elementimizi nasıl güçlendiririz, nasıl dengeye getiririz, ne nasıl olunca dengede olabiliyor, detaylıca paylaştım sizlerle. Tıklayıp her birini görebilirsiniz

Astrolojide Elementler

Astrolojide Ateş Elementi

Astrolojide Toprak Elementi

Astrolojide Hava Elementi

Astrolojide Su Elementi

Diğer güncel transitler ↓

Pluto’nun Kova Transiti 23 Mart 2023-11 Haziran 2023

Satürn Balık Burcunda 7 Mart 2023-14 Şubat 2026

Güzel bir hafta olsun. Sevgiler !

Dr. Burçak Kayış

About the Author

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Content is protected !!