
27 Ekim-2 Kasım 2025 Astroloji Gündemi
Merhabalar sevgili okuyucularım,
Bayram haftamıza vardık bir kez daha. Cumhuriyetimizin 102.yaşını, doğum günümüzü kutlayacağız 😊
Türkiye 29 Ekim 1923 20:30’da doğdu 😊 Cumhuriyetimizin ilanı o saatte oldu.
Ülkemizin astrolojik haritasını bu vakit ile oluşturuyoruz.
Duyurusunu yaptım ama paylaşayım bir kez daha. Cumhuriyet bayramımıza özel ‘’Türkiye Haritası’’ yazım geliyor 😊 Size haritamızı anlatacağım.
Bayram enerjisini en güzel şekilde yaşayalım istiyorum.
Bayramımızı bayraklarla, bandolarla, yürüyüşlerle, fenerlerle, şiirlerle, marşlarla, coşkuyla kutlayalım.
Çok kişi değişimi görüyor ; neye sahip olduğumuzun günden güne daha çok farkına varıyoruz millet olarak.
Atamıza, silah arkadaşlarına, vatan toprağı için canını ortaya koymuş atalarımıza hangi kelimelerle teşekkür etsek, hiçbir sözcük duygumuzu karşılamaz. Ruhları şad olsun.
Minnetle, hürmetle anıyoruz onları bir kez daha.
♣ ♣ ♣ ♣
27 Ekim haftası nasıl bir hafta ? Astrolojik olarak nasıl göstergeler var ?
Merkür 29 Ekim Çarşamba günü 14:02’de yay burcuna geçiyor. Burada retrosu olacak.
Retro 9 Kasım’da başlayacak. 9-29 Kasım arasında gerçekleşecek.
Yay burcunda başlayacak, akrep burcunda tamamlanacak.
19 Kasım’a kadar olan dönem, retronun yay kısmı. Kalanı akrep kısmı.
Yay burcunun 6 derecesinde başlayıp akrep burcunun 20 derecesinde tamamlanacak bir retro.
Şu anda retronun arifesindeyiz. Tabii günden güne retro etkisine giriyor olacağız.
Retronun 9-19 Kasım arası olan yay sürecinde ;
Basın, yayıncılık, medya alanları, haber kanalları, haberciler + akademi, akademisyenler, üniversiteler, dekanlar. Onların sözleri, açıklamaları. Onlarla ilgili gelişmeler olabilir gündemimizde.
Retronun 19-29 Kasım arası olan akrep dönemi ise bedensel anlamda, sağlığımız konusunda güçlendirmemiz gereken şeyleri gösterebilir bize. Bedende sorunlu noktalar tespit edilebilir. Muayeneler, kontroller, teşhisler olabilir.
Kimse en büyük, en uçta şeyleri düşünerek kendisine kaygı yaratmasın. Sorunlar tespit edilebilir ve gereği yapılabilir.
Akrep retrosunun bir diğer temel konusu ise para olur. Bütçeyi denk tutmak olur.
Vergilerle ilgili düzenlemeler de olabilir o retro içinde.
♣ ♣ ♣ ♣
Haftanın gezegen açılarına baktığımız zaman ; başrollerde Merkür’ü ve Mars’ı görüyoruz. Onların açıları var.
Uyumlu açılar da var, uyumsuz olanlar da var.
Fırsat alanlarımız da var, gökyüzünün uyarıları da var. Açılar başlığında detayları görebilirsiniz.
Her bir günü de yazdım, anlattım yine.
Başlarken buraya ; danışmanlıklar için bilgilendirme metinlerini ekliyorum.
Seçenekleri, içerikleri, ücret bilgilerini, çalışmalarla ilgili detayları bu linki tıklayarak görebilirsiniz :
Doğum Haritası Analizleri – Ücretler, İçerikler, İşleyiş
Instagram hesabım : @anlatburcak
Burayı tıklayabilirsiniz ↑ ↑ ↑ ↑
28 Ekim : Mars Jüpiter üçgeni : Mars 24° Akrepte, Jüpiter 24° Yengeçte
29 Ekim : Mars Satürn üçgeni : Mars 25° Akrepte, Satürn 25° Balıkta
Akılcı girişimler. Mantıklı ve makul hamleler. Doğru noktada devreye girmek. Doğru şekilde devreye girmek.
Özellikle de akrep temalarında yapabiliriz bu akılcı girişimleri. Parasal konularda. Bir şeylerin ödemesi için kaynak yaratma konusunda. Finansal konularda. Bütçeyi denkleştirmek konusunda.
29 Ekim : Merkür Neptün üçgeni : Merkür 29° Akrepte, Neptün 29° Balıkta
Fark edilen sağlık sorunları olabilir. Tespit edilecek şeyler olabilir. İlaç kullanımları, tedaviler başlayabilir. Ameliyatsız, ilaçla çözülebilecek şeyler olabilir.
29 Ekim : Merkür Uranüs karşıtlığı : Merkür 0° Yayda, Uranüs 0° İkizlerde
Habercilerle, haber kanallarıyla ilgili gelişmeler görebiliriz. Uranüs özgürlük ve bağımsızlık sembolü. Konu özgürlük olabilir.
31 Ekim : Merkür Plüton altmışlığı : Merkür 1° Yayda, Plüton 1° Kovada
Bilgiyi doğru kullanarak değişim yapabilmek. Mantıklı olmak ve bilinçli davranmak. Bir şeyi doğrusunu öğrenerek yapmak.
2 Kasım : Venüs Kiron karşıtlığı : Venüs 24° Terazide, Kiron 24° Koçta
İlişkiler içinde kırgınlıklar olabilir. Fevri davranışlar, dürtüsel tepkiler yerine dengede ve merkezimizde kalmayı öğrenmemiz gerekiyor.
Ay oğlak burcunda. Sabah saatlerinde Güneş ile uyumlu açıda.
Sunumlar, toplantılar, yazışmalar, görüşmeler için güzel bir sabah.
İşimizle ilgili konuların ön planda olabileceği bir gün.
27 Ekim-2 Kasım 2025 Astroloji Gündemi
Ay oğlak transitine devam ediyor. Sabah saatlerinde Venüs ile karede.
İş bağlantıları içerisinde anlaşmazlıklar olabilir. Tarafların beklentileri örtüşmeyebilir.
İş anlaşmasına dönüşeceği düşünülen görüşmelerden o yönde sonuç çıkmayabilir.
Akşam saatlerinde Ay, Kiron ile karede + Jüpiter’in karşısında. Aile içinde münakaşalara açık bir akşam. Kontrollü olalım.
Bu gergin açıların ardından Mars ve Satürn ile çok güzel irtibatları olacak Ay’ın. Dengeye gelmek, dinginleşmek gibi tarif edebiliriz gecenin enerjisini.
27 Ekim-2 Kasım 2025 Astroloji Gündemi
Ay 06:55’e kadar oğlakta. Güne başlarken Merkür ve Neptün ile iyi açılarda.
Güzel görünüyor sabah.
06:55’te Ay kova burcuna geçiyor. Sabah saatlerinde Uranüs ile üçgende + Plüton ile kavuşumda olacak.
Kova burcu özgürlüktür, demokrasidir. Cumhuriyeti simgeliyor. Cumhuriyet bayramında Ay kova burcunda, tevafuk 😊
Bayram kutlamaları çok güzel geçebilir. Mars ve Satürn arasındaki üçgen açı da bugün kesinleşiyor. Çok güzel bir hareket enerjisi var, gençlik enerjisi var.
27 Ekim-2 Kasım 2025 Astroloji Gündemi
Ay kova burcunda. Dijital alanlarla ilgili konularımız olabilir bugün. Sosyal medya üretimlerimizle ilgili konular olabilir.
Dijital platformların algoritmalarına çalışabiliriz.
Sayfamızı büyütmek, etkileşimimizi artırmak, daha görünür olmak için neler yapmamız gerekiyor, bunlar üzerinde çalışabiliriz.
Akşam saatlerinde Ay Venüs üçgeni var. Online alışverişler için güzel bir zaman. İstediğimiz gibi ürünler bulabiliriz. Özellikle giyimde ve kişisel bakım ürünlerinde diyebiliriz 😊
27 Ekim-2 Kasım 2025 Astroloji Gündemi
Ay bugün 14:45’e kadar kovada. Sabah saatlerinde Mars ile karede.
Bir şey biraz uğraştırabilir bizi. Efor gerektiren bir şeyle meşgul olabiliriz.
09:14-14:45 arasında Ay boşlukta. Kova transitinin kalan bu kısmında bir açı almayacak. 14:45’te balık burcuna geçiyor.
Balığa gelince Merkür Uranüs karşıtlığını çalıştıracak gündüz saatlerinde.
Merkür ve Uranüs ile uyumsuz açıları var. İletişimler, görüşmeler, toplantılar için bugünün gündüz saatlerini çok önermem.
Transfer, taşıma, nakliye ve benzeri konularda da aksilikler olabilir. Merkür ve Uranüs ikizler yay hattında. Ulaşımla temasında şeyler düşünebiliriz.
27 Ekim-2 Kasım 2025 Astroloji Gündemi
Ay balık burcunda.
Sabah saatlerinde Güneş ile üçgende. Akşam saatlerinde kuzey Ay düğümü ile kavuşumda.
Güzel açıları var bugün.
Yardımlaşmak, paylaşmak, birlikte yapmak, birbirimize yardımcı olmak, birbirimize destek olmak. Böyle bir atmosfer var.
Halden anlamak, empati kurmak, duyguları paylaşmak, duyguları içtenlikle söylemek, içini açmak, içini dökmek. Böyle tarif edeyim.
Bir su elementi günü. Birbirimize yardımcı olacağımız konular olabilir.
27 Ekim-2 Kasım 2025 Astroloji Gündemi
Ay bugün 18:39’a kadar balık burcunda. Sabah saatlerinde Jüpiter ile üçgeni var. Satürn ile kavuşumda.
Bir şeyin mantığını anlayabiliriz. Bizim için neyin iyi olacağını görebiliriz ve iyi bir seçim yapabiliriz.
Gündüz saatlerinde Mars ile üçgende Ay. Hareket gerektiren işleri, bedensel enerji gerektiren işlerimizi yapabiliriz.
Akşam üstü vaktinde Ay Neptün kavuşumunu görüyoruz. Kişisel bakımımız için güzel ürünler alabiliriz. Özellikle nemlendiriciler + banyo ve duş ürünleri diyeyim. Neptün onları simgeliyor.
18:15-18:39 arasında Ay birkaç dakikalığına boşlukta. Balıktaki açılarını tamamlamış durumda.
18:39’da koç burcuna geçiyor.
Koça gelince Uranüs ve Plüton ile iyi açılar yapacak akşam saatlerinde.
Bir şeyi dönüştürebilmek ve iyi hale getirebilmek yönünde değişimler, güzel şeyler, güzel ihtimaller var bu göstergelerde. Bir ferahlık, bir rahatlık var.
Burada güncel yazılarım var :
Venüs Terazi Burcunda 14 Ekim-7 Kasım 2025
Güneş Akrep Burcunda 23 Ekim-22 Kasım 2025
Sevgiler. İyi haftalar diliyorum. İyi bayramlar ! 😊
Dr. Burçak Kayış